Laptop Reparatie

Het is natuurlijk uw keuze, wij kiezen voor een schermreparatie en dit om volgende redenen: - wij kunnen uw laptop zeer snel herstellen. - uw laptop is na reparatie terug 100% zoals voorheen, zonder dataverlies. - u hoeft geen nieuwe software te kopen zoals Word, Excel, Powerpoint, ... . - u hoeft niet al uw gegevens zoals foto's/ video's / documenten ... over te dragen. - een schermreparatie kost slechts 1/4 van de aankoopprijs van een nieuwe laptop. - wij gebruiken enkel kwaliteit schermen in onze reparaties, wij maken geen gebruik van  nep-schermen op de markt!
We weten dat u zich zorgen maakt over de gegevens op uw laptop. We kunnen u verzekeren, tenzij u de laptop liet vallen, uw gegevens veilig zijn. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de beveiliging van uw gegevens. We hoeven niet in te loggen op uw laptop om hem te testen, u hoeft dus geen paswoorden mee te sturen.
Lukt een reparatie niet, dan betaalt u geen onderzoekskosten! Dat is 'no cure no pay'. U krijgt het apparaat netjes en ongerepareerd retour gezonden. Wij brengen enkel de 16€ transportkosten in rekening. Kunnen we de laptop wel herstellen maar beslist u de reparatie niet te laten uitvoeren dan brengen wij 35€ onderzoekskosten in rekening.
Hoe kunt u uw apparaat het beste opsturen? Verzend uw laptop in een sterke, degelijke doos, die van binnen is opgevuld met bijvoorbeeld noppenschuim. Je kunt ook de originele doos van de laptop gebruiken voor verzending. Bij de bpost kun je zulke dozen verkrijgen (Doos N°8 of  bij meedere laptops Doos N°9) om de laptop in te versturen. Vul de lege ruimte op met schuim of bubbeltjesplastic of krantenpapier. Neem niet een te grote doos, want dan moet je alle 'lege' ruimte opvullen om beschadigingen te voorkomen. Stuur je laptop NIET op in een envelop! Wij treffen hem meestal beschadigd aan en kunnen dus absoluut geen reparatiemogelijkheid meer garanderen. Demonteer uw laptop niet zelf! Laat uw laptop intact! In geen enkel geval 'helpt' u de reparatiedienst door alvast zelf tot demontage over te gaan en een half gedemonteerd apparaat op te sturen.  Indien uw  laptop reeds in hoge mate is beschadigd, al dan niet door eerdere, onoordeelkundige reparatiepogingen, kunnen wij niet overgaan tot reparatie en behouden wij ons het recht voor uw laptop ongerepareerd te retourneren.
Dit is zeker mogelijk! Als u na afspraak langskomt met uw defecte laptop voor een schermreparatie dan kan u hierop wachten. De gemiddelde reparatieduur is 20 minuten.
U kunt het scherm van jouw laptop zelf vervangen. Afhankelijk van hoe lastig uw laptop in elkaar zit en hoeveel technische kennis u hebt is dit te doen. Durft u het niet zelf aan? Maak u dan maar geen zorgen. Met onze deskundige hulp is het zo gepiept.
Wij werken alleen met schermen van de beste kwaliteit. De specificaties van het nieuwe scherm komen altijd overeen met uw originele display.
Wij raden aan om uw laptop via Bpost naar ons te versturen. Kies zeker voor een verzekerde verzending tot 500€. Wanneer de waarde hoger ligt raden we u aan om vooraf met ons contact op te nemen. Wij kunnen u via onze partner Bpost een hogere verzekerde waarde aanbieden.
U werkt graag buiten of in een verlichte omgeving, dan kan u baat hebben bij een mat scherm. Op een mat scherm ziet men altijd goed wat er op het scherm staat. Een glossy variant daarentegen is stijlvoller, goedkoper en de kleuren op het scherm zijn voller. Daardoor worden deze schermen meer verkocht. Het nadeel is echter dat de glossy variant bij bepaalde lichtinval werkt als een spiegel. Door de reflectie kan men daardoor minder goed zien wat er op de laptop staat.

Algemeen

U kunt uw laptop of pc naar onze werkplaats in Aalst brengen na afspraak. Bv. voor een schermvervanging kan u gewoon wachten tot uw laptop terug klaar is (+- 15min). Voor andere reparaties dient u uw toestel achter te laten. U kan ook uw laptop naar onze werkplaats sturen. Doe dit wel pas nadat u met ons contact heeft opgenomen.

Desktop PC Reparatie

Software

ESD werkt via digitale downloads of digitale activatiesleutels en is dus gebruiksvriendelijk en zorgt voor een snelle en goedkope levering van software. U kan 24 uur per dag, 7 dagen per week uw ESD-softwarebestelling in onze webshop plaatsen en na ontvangst van de betaling kunt u de software veilig downloaden. 100% beschikbaarheid, een snelle levering (binnen de 24u) en geen transportkosten.