Batterijvervanging

Als de batterij van de Nintendo Switch Lite niet meer goed presteert of helemaal niet meer oplaadt, kan deze vervangen worden. Een nieuwe batterij kan worden geïnstalleerd, zodat je weer kunt genieten van langere speeltijden.


Wat is de kostprijs van een batterijvervanging?

  • 50€ incl btw

Vervangen koptelefoon jack

Als je geen audio-uitvoer hebt naar je koptelefoon op je Nintendo Switch Lite, kan dit duiden op een probleem met de interne audiocomponenten of de 3,5 mm-aansluiting van de console. Wij vervangen de audiojack module.


Wat is de kostprijs van een batterijgvervanging?

  • 50€ incl btw

Vervangen game card reader

De game card reader van de Nintendo Switch Lite kan soms problemen ondervinden die het nodig maken om vervangen te worden. Hier zijn enkele situaties waarin je zou kunnen overwegen om de game card reader te vervangen:

  1. Problemen met het lezen van gamekaarten: Als de Nintendo Switch Lite moeite heeft om gamekaarten te lezen of als je vaak foutmeldingen krijgt wanneer je een gamekaart plaatst, kan dit duiden op een probleem met de game card reader. Het kan zijn dat de contactpunten in de game card reader versleten, vuil of beschadigd zijn.
  2. Fysieke schade aan de game card reader: Als de game card reader fysiek beschadigd is door bijvoorbeeld een val of een onjuiste plaatsing van de gamekaart, kan het nodig zijn om de game card reader te vervangen. Dit geldt vooral als er zichtbare schade is aan de contactpunten of de connector.
  3. Geen respons bij het plaatsen van gamekaarten: Als de Nintendo Switch Lite helemaal niet reageert wanneer je een gamekaart plaatst, kan dit erop wijzen dat de game card reader defect is. Het kan zijn dat de interne componenten niet goed functioneren of dat er een probleem is met de verbinding tussen de game card reader en het moederbord.

Wat is de kostprijs van de game card module?

  • 60€ incl btw