In 1990 bracht SEGA de Game Gear uit om Nintendo bij te houden op de videogamemarkt. Vanwege zijn geweldige functies was de Sega Game Gear op weg om tegen het jaar 1996 11 miljoen eenheden te verkopen.

Jammer genoeg was 1 onderdeel van slechte kwaliteit : de gebruikte condensators (“capacitators” of kortweg “caps).

99.99% van de game gears die nog geen vervanging v/d caps hebben ondergaan hebben last van lekkende condensators.

Lekkende caps kunnen ervoor zorgen dat het scherm van je Sega Game Gear vaag is geworden, of kun je het alleen zien als je de console in een onhandige hoek houdt? Een andere storting kan zijn dat het volume van je console erg stil is geworden. Er zijn nog een aantal andere gevolgen, teveel om op te noemen.

Bij onze capacitor replacement service zorgen we ervoor dat de normale schermhelderheid en het luidsprekervolume worden hersteld, waardoor je nog veel meer uren plezier hebt met je klassieke handheld. We gebruiken hiervoor hoogwaardige condensatoren als vervanging op het moederbord en geluidskaart.


Wat is de kostprijs van deze service?

59€ incl btw en terugzenden van uw console


Wat moet je doen wanneer je de capacitator replacement service wenst te bestellen?

Vul hieronder het formulier in, verpak de console goed, voeg een print toe van het formulier dat u per mail van ons heeft ontvangen (of een briefje met uw gegevens) en stuur ons uw console (zonder batterijen) naar het volgende adres:

Laptop-Dokter
tav Sven Van Geem
Zandberg 73
9300 Aalst

Stuur ons vervolgens alle trackinginformatie samen met uw bestelnummer naar info@digital-eye.be en we laten u weten zodra we uw console hebben ontvangen.

Zodra we het hebben ontvangen, is de doorlooptijd meestal een paar dagen, maar in drukke periodes kan dit in het slechtste geval variëren van 1-3 weken. Tijdens het reparatieproces zullen we u informeren als er extra werk moet worden gedaan, of extra onderdelen nodig zijn voor een reparatie en u informeren over de kosten voordat we extra werk gaan doen.

Voor vragen of details kunt u contact met ons opnemen via e-mail.


Houd er rekening mee dat het vervangen van de condensator het volgende niet zal oplossen:

1.Dode pixels (LCD-fout)
2.Verticale gekleurde lijnen in het LCD (glasmontage defect)
3.Ghosting/spooklijnen (dit is een beperking van het originele LCD-scherm).

 

Eventuele problemen die buiten de standaard Capacitor Replacement Service vallen, kunnen meestal ook worden gerepareerd. In dat geval zullen we contact met u opnemen als we dergelijke problemen vaststellen en u de prijs van de reparatie laten weten (bv vervanging van het originele scherm door een nieuw LCD scherm).

Game Gear Original Cap

Game Gear Cap Service

Game Gear New Caps

Game Gear Recapped