De originele Nintendo Game Boy: De 8 bit-versie uit 1989 kwam uit in de Benelux in 1990. Gebaseerd op een Z80. Klein zwart-wit lcd-scherm zonder achtergrondverlichting.

Bij RetroConsole zijn we gepassioneerd door het herstellen en opkuisen van Nintendo Game Boys, en we zijn hier om je te helpen je geliefde console nieuw leven in te blazen. We zijn gespecialiseerd in het herstellen van verschillende problemen, van versleten knoppen tot defecte schermen. We nemen de tijd om elk aspect van je Game Boy te inspecteren en te behandelen, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en professionele technieken om ervoor te zorgen dat je console weer in topconditie verkeert. Of het nu gaat om het vervangen van versleten onderdelen, het opfrissen van de behuizing of het herstellen van de esthetiek van je Game Boy, wij staan voor je klaar. Laat ons je helpen om die nostalgische gaming momenten te herbeleven met een gerevitaliseerde Nintendo Game Boy die klaar is voor vele uren speelplezier.

♦ Schermvervanging door een modern IPS scherm met achtergrondverlichting

Het originele Game Boy-scherm maakte gebruik van een passieve matrix LCD-technologie. Dit resulteerde in een monochroom scherm met een lage resolutie en beperkte kijkhoeken. Bovendien was het scherm niet verlicht, wat betekende dat het spelen in omstandigheden met weinig licht uitdagend kon zijn. Het toevoegen van een IPS-scherm aan een Nintendo Game Boy kan de algehele speelervaring aanzienlijk verbeteren, met name wat betreft beeldkwaliteit, kleurweergave en kijkbaarheid. Wij vervangen de volledige lcd module (scherm & sturing)

Retrobright Service

Laat je Game Boy weer schitteren met Retrobright! Vergeelde behuizingen worden weer als nieuw, zodat je console er fris en stralend uitziet. Herontdek de magie van retro gaming met RetroConsole!

Verwijderen van verticale lijnen in het originele scherm

Ontdoe je Game Boy-scherm van storende verticale lijnen met de professionele hulp van RetroConsole. Geniet van een kristalheldere gamingervaring zonder afleiding. Laat ons je Game Boy weer perfect maken

Overige reparaties op upgrades

  • Knopvervanging: Vervanging van versleten of defecte knoppen, zoals de A, B, Start, Select en Directional knoppen, om de responsiviteit te verbeteren.
  • Behuizingsvervanging: Upgrade van de behuizing naar een nieuwe, frisse behuizing, mogelijk in verschillende kleuren of ontwerpen om de esthetiek te verbeteren.
  • Speaker- of audioreparatie: Reparatie of vervanging van de luidspreker voor betere geluidskwaliteit en heldere audio-uitvoer.
  • Batterijvervanging :  Plaatsen van een oplaadbare LiPo (Lithium-polymeer) batterij. Deze batterij kan je opladen met een usb-c kabel

 

Volg ons op Instagram voor meer updates, reparaties en upgrades voor je Nintendo Game Boy! #RetroConsole73